Lidt om mig / Kontakt

Min baggrund
Jeg malede mit første maleri i 2002 og efter eksperimenter med forskellige motiver og stilarter, besluttede jeg mig ret hurtigt for, at jeg ville male billeder i den fuldstændig umiddelbare og naivistiske stil som jeg elskede at tegne som dreng. 
Jeg kan ikke prale med at have gået på alverdens fine kunstskoler eller kurser, men er 100% autodidakt. 

Starten
I forbindelse med det royale bryllup mellem Frederik og Mary malede jeg et naivistisk portræt af de to. Billedet blev afleveret som en gave og kom senere i et kulørt ugeblad.
Som følge heraf blev jeg i 2004 kontaktet og engageret af H.C. Andersen international til at male 3 malerier over eventyrene Den Grimme Ælling, Kejserens Nye Klæder og Den Lille Havfrue. De tre billeder blev herefter benyttet som blikfang på chokoladeæsker der blev solgt til fordel for Unicef i samarbejde mellem H.C. Andersen international, Magasin og Unicef i anledning af H.C. Andersens 200 års fødselsdag.

Efterfølgende blev 5 af mine billeder udstillet i Japan på 3 store H.C. Andersen udstillinger i henholdsvis Kobe, Osaka og Tokyo.

Endvidere blev jeg engageret af Buy-aid som brugte 8 af mine billeder til julekort i 2006 og 2007 til fordel for Folkekirkens nødhjælp, ligesom 3 af mine billeder bruges som blikfang på chokoladeæsker som nu sælges i Danmark og Sverige i samarbejde mellem Buy-aid og Folkekirkens Nødhjælp samt børnecancerfonden i Sverige.
To af mine malerier blev senere solgt som plakater i Tivoli som supplement til alle de gamle årsplakater i det der hed "Det Lille Trykkeri".

Tidligere udstillinger
Galleri Helco www.gallerihelco.dk
Galleri Uggerby www.galleriuggerby.dk
Galleri Copenhagen
Galleri Margit Dørflinger
In The Gallery
Galleri Knud Grothe
FUGA
Naivisternes forårsudstilling
Magasin du Nord
H.C. Andersen udstillinger i Japan
Samt i diverse kunstforeninger, bla.
Albertslund kunstforening, Birkelundgård
Industriens Pension
PBS
Danmarks Radio
Københavns Politi
med flere..
 

Kontakt

 
 
 
Lars Lundberg | 2500 Valby